Van Nuys.

http://youtube.com/watch?v=t4-DyBOT0P0
Lyssna på denna medans ni läser det här nedanför. Inte för att det har något med bloggen att göra överhuvudtaget, men det är en väldigt bra låt som jag tycker man kan höra på som blogg musik. Varför inte liksom?

Dagen började med mindre flyt. Jag vaknade 8.15, och det är den tiden jag ska sitta vid media på måndagar och vänta på att vara datalärare Ylva och Margareta ska komma minst 5 minuter försent. Men icke, idag vid 8.15 så låg jag i min säng och vaknade av en mamma som blev irriterade då jag svarade nej på frågan "börjar ni tio idag?".
Hon tog mitt täcke.

Skolan var väl förutom det som vilken dag som helst, tidningsleken blev utövad på IOS (Individ, utveckling och Socialisation om jag kommer ihåg rätt). Om det är någon som inte vet hur man leker denna lek så går det mer eller mindre ut på att slå varandra med en tidning. Dock fick vi inte slå varandra i huvudet, bara på knäna.
Darn!

Låt oss lämna skolan och gå hem
Ja, vilken bra idé.

Sen jag kom hem runt tre tiden har jag suttit vid datorn, men även gjort några halvhjärtade försök att städa.
Har lagt allt förutom smutstvätten på sängen. Det blir nog bäst så.
Läst Schulmans bloggar, även den f.d. Stalkerns. Underhållning, rekomenderar dem så varmt! Läs dem för sjutton, nu! NU SA JAG!
Eller, vänta tills du är klar med den här.

På tal om bloggar, Ellen vill nog veta adressen till denna. Ha, lägga ut små ledtrådar på bdb känns så mycket roligare. Låta mina vänner få anstränga sig för att läsa något som denna, en helt löjlig blogg utan mening.
Visst är det roligt att vara lite av en retsticka ibland? Jag tycker i alla fall det.

Hur som helst, väl hemma så har jag suttit vid datorn och inte gjort så mycket. Börjat rolla igen (nördfaktor, nördfaktor), så det har jag ju då givetvis gjort. Sen läst bloggarna, som jag nämnde tidigare. Sen har jag ägnat mig åt något som är lite av en ny 'hobby' för mig.
Kolla på hus jag aldrig någonsin kommer ha råd med. Om jag inte gifter mig uppåt. Jävligt mycket uppåt.

 4,700 000$ Austin, Texas

 Känner du igen det? ;)

Det får vara allt för idag.

Haha Ellen, haha!

/ J

Kommentarer
Postat av: E

GRRR!

2008-02-18 @ 21:40:46
URL: http://dentirol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0