I wanna get married

Ja..

HUR SNYGG FÅR MAN VARA?!

Det var allt.

/ J


Illusion never change into something real

Vet vad som gör jävligt ont? Att känna sig värdelös och att ens engagemang inte betyder ett skit. Det gör förbannat ont.



Jag vill så grymt gärna hänga runt i stugan, vilket vi ska göra till påsken då. Men ändå, hade varit roligt att ha någon med sig dit. Men hursomhelst hoppas jag att vi är i stugan, och inte lägenheten. Urk. Visst, lägenheten är fin och så. Men jag vill hellre vara i stugan, varför skulle jag annars lämna civilationen?

Vill inte att snön ska fara bort än! Och det är precis det den håller på med, jag vill hinna ha lite vinter-vår innan vår-sommaren kommer. Ni vet, när det känns som det är jättevarmt ute på isen bara för att man har varit van vid -20? Och man bara sitter där och njuter av dagen och är allmänt svensk (ni vet, svenskar ska typ gilla prata om vädret och vara friluftsaktiga. Sporter är också populärt). Vill fortfarande åka skoter.
Nej men, jag vill ut i solen! Vara på isen eller i någon snöhög när solen lyser starkt och man känner "ah, äntligen frisk luft åt någon som är fastklistrad framför datorskärmen hela dagarna". Och pappa och Aster glömde videokameran i min väska (det där lät verkligen som en tjuv-lögn), så jag skulle gärna vilja filma lite grann. Visa för världen efter mig att jag var vid liv i tonåren. Typ.


APUn lider mot sitt slut också, grr. Vill inte att den ska göra det, vill ha mer tid att komma ikapp i skolan! GE MIG MER TID!

Ischk, glömde lite bort vad jag hade tänkt att skriva om.. Aja. Hejdå då.

/ J

När Stockholm kysser mig på kinden

Jag vet inte hur länge jag stannar nere i Stockholm på påsklovet, men en vecka kanske? Men hela lovet? Jag vet inte riktigt, vill ändå kunna hinna umgås med vänner och så. Dessutom vill jag åka skoter, så det så. Förbannat rolig underhållning, inte själv dock. Kanske kan dra med någon eller några (några som i endast två) till stugan? Hm? Någon intresserad? Hm?

Jag behöver komma loss

Vet inte varför jag spontanbloggar så mycket, eller mycket och mycket... Två dagar i rad är inte särskilt mycket, men ändå värt att nämnas kanske? Aja. Spontanblogga = börja blogga fast man inte vet vad man tänker skriva, det bara.. skrivs något ganska random som man egentligen inte hade tänkt på sig. Ganska mycket ordbajsande också, för det mest. Onödiga ord och meningar som inte riktigt fyller ut något tomrum.

Det är en låt jag väldigt gärna vill ha, en låt som Beli skickade kanske i början av sjuan eller sommarlovet innan åttan: Prinsessor. Seriöst, jag har sucktat efter den låten i år och dar (bokstavligen) och vill bara ha den så in i djävulens mycket. Spotify är jobbiga och låter mig inte hitta den, precis som Sugarcult (som tydligen inte har gjort en enda låt, hmpf). Tills jag får min älskade låt, för nog jävlar ska jag ha den, får jag trösta mig med Running Up That Hill i flera olika versioner. Jag brukar göra så, hittar jag en låt jag gillar vill jag ha den i många, många versioner. En är inte nog, helt enkelt. Om det finns fler versioner, alltså.

/ J

Ps. Hata proteiner.

I Hate Myself And I Want To Die

Höhö, nej. Titeln har nog allt annat än med mitt humör att göra, då jag faktiskt är rätt pepp och glad och hela alltihopa.

Kvällen har spenderats med vänner, vi har sett Melodifestivalen och förfärats (mest jag, skulle jag tro) över att Klädbytet inte gick vidare, alla vet ju att dom som gör ett klädbyte är dom som förtjänar att vinna så in i Norden. Jag menar, Lena Ph? Charlotte (Nilsson) Perelli? Ni kan inte förneka klädbytes makt. Den är helt otrolig.

KLÄDBYTET

.... Men, som sagt förfärades vi (jag) över att Klädbytet inte gick vidare. MEN! Glädjeyran som brast ut när Ugglas inte vann, snäll snälla snälla... Den var så otrolig den med.

(JÄVLA YOUTUBE SOM INTE SAMMARBETAR MED MIG)

Detta är då vad vi skickar iväg för att låta Europa ta sig en titt på, och vet ni vad.. Jag är nog rätt för det, det var ett bra andrahandsval (Klädbytet var självklart bästa ever att skicka iväg) och något nytt. Tror ingen har skickat opera förut.

Längre och kanske mer betydelsefull blogg senare..

Jo, Nirvana har näslat sig in på min underbara Spotify. Ska nog se till och lyssna lite på dom, men nu är det sent och jag vill sova och göra NK grejer.

Natti!
/ J


Ps. Vi vet alla vilka som borde ha vunnit...
Star Pilots.

RSS 2.0