And I do pretend

TVÅ VECKOR! Jösses Amalia, det är alldeles för lång tid! Jösses..

Vad har hänt? Hm. IG-varningen är borta, jag går till skolan trots huvudvärk och har därmed kommit ikapp med allt. Det enda jobbiga är att jag slarvade (låter som en dålig ursäkt, men det var rent slarv) på engelskan och fick VG+ och G(!!!)+ på prov. Så på uppgifterna vi har gjort har jag alltså G+, VG+ och MVG+. Så... irriterande... som... gaaah! Rent slarv. Till min ursäkt kan jag säga att VG+ grejen hade jag inte läst kapitlet. Jag menar verkligen slarv, för hur skulle jag annars missa saker som 'groggy'?! DET ÄR INTE SÅ SVÅRT LISTA UT VAD DET ÄR!
Nej, jag har tagit mig i kragen nu. Måste säga att jag är duktig på att göra tvärsvängningar (även om det inte svänger åt rätt håll...).

Saker-som-hör-med-skolan-att-göra-som-jag-måste-få-gjort:

* Samhällsuppgiften: Svara på frågorna och för VG eller MVG följ ett ärende från att någon kommer på det fram till beslutet om att det ska träda i kraft. Kom ihåg och berätta varför/hur det går. Gärna ett ärende från 2008 (det ska alltså vara ett riktigt ärende, inte något hop-i-kok om hur det går till bara). Valfri inlämningsdag.

* Psykologiuppgift1: Berätta vilka försvarsmekanismer som Marie W använder sig av. Så snabbt som möjligt då den är 'försenad'.

* Psykologiuppgift2: Skriv en utvärdering om hur psykodyn. perspektivet. Vad innebär det, vad har du tagit till dig/vad tycker du stämmer och inte stämmer. Inlämnas så snabbt som möjligt av precis samma anledning.

* 'Mini'-rapport om Artikel 19 i barnkonventionen: Precis som det låter som, en rapport om artikel 19. Kommer gå bra, om jag får ihop det i tid. Hoppas jag hinner.. Ska försöka skriva klart hela på helgen och sedan fixa layouten när vi får dom uppgifterna. Lämnas in senast v.49.

* Hemuppgift Kapitel 2: Matte. Säger väl allt.. Jag klarar inte av matte <.<


Som ni ser är det inte så fruktansvärt stora uppgifter, men när dom är fyra stycken på en tid tycker jag det blir lite frustrerande. Men jag SKA hinna klart med allt innan v.49. 

Annars i skolan då... Inget, skulle jag gissa på. Jag vet inte om vi får något 'betyg' på hur vi betedde oss förra fredagen (vi var i Råneå och hade hand om två klasser med 2-3or, dom var snälla och tyckte vi skulle komma tillbaka). Skulle gärna vilja ha ett betyg på det, vet inte om det syntes att jag faktiskt använde mitt ledarskap osv.



Konstig grej... Jag tycker Robert Pattinson är grymt ful samtidigt som jag tycker han är så grymt het att jag bara vill slita av honom kläderna så fort jag får syn på honom. Är inte det grymt konstigt? Grrr....


And you need to see the signs
And you need to stop wasting time
Start to save that stolen
story that you heard before



Idag ska det bli lite mor-dotter-mys (och det är verkligen inget incestuös O__O). Mamma och jag ska först till max, för det är där man äter om man äter ute innan man ser på bio men inte vill spendera multum, och sedan ska vi se Twilight tillsammans. Jag kommer ju veta allt som kommer hända, mamma vet nog inte alls vad den handlar om förutom att det är en snubbe som är vampyr och en tjej som inte är det. För det är som det jag har berättat... Men det ska bli kul! Var alldeles, alldeles för längesen mamma och jag hittade på något. Och jag tycker sånt är viktigt om man har en sund relation, att umgås med sin mamma alltså (som dotter). För det är så, tror jag, att i tonåren är en mamma mycket viktigare än ens pappa. Självklart är inte pappa Oviktig för mig, men han bor 90mil bort och sen är han pappa (därmed man) och inte mamma (som är kvinna). Mamma for the win!
Pappa är väl okej han också. Eller, han är mer än okej han med. Har bra föräldrar helt enkelt :)

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something
That I should've never thought

Beli, Jacob (tänkte faktiskt inte på att det var min favoritkaraktär, faktiskt) Black är inte med särskilt mycket i första boken. Men jösses amalia ifall du inte tycker han är bra i andra! Då blir jag upprörd. I och för sig har jag bara träffat på EN annan som tycker: "YEY, Jacob Black ftw motherfuckers!". Så, ja. Jag håller tummarna för att du kommer gilla Jacob Black lika mycket som jag.. Eller vara helt.. ååååh, Edward är bääääst  -.-'


Oh, jag vill gärna ha lite låtar från The Kinks, om någon har några låtar på hyllan? Allra helst vill jag ha A little bit of Abuse, lyssnade på den idag på datan och luvs itt. Så skicka den, vill gärna ha den. Snälla?

Nä, nu ska jag göra annat innan mamma och jag ska bege oss ut i kylan och mot staden.

/ Jennki


Tell me where our time went

Jag måste bli bättre på att blogga, men att börja tio i 6 på morgonen känns lite overkill. Så förvänta er inte det igen (mina två trogna läsare).


Vad som har hänt i skolan är inte mycket. På historian sa våran lärare att min grupps redovisning är den bästa han har sett under alla sina år som lärare, och vi har såklart fått MVG och det är alltid trevligt! Men det känns som det är det enda mvg:et jag kommer få då jag bara missar skolan hela tiden!
Idrott - IG
IOS - G
Data - G, möjligen.
Samhälls - VG möjligen, för att jag tydligen verkar så alert på lektionerna, jo tjena..
NK - JÄVLA APA! IG som fan, bara provet var ju hemskt. Jag hatar Kemi, och läraren älskar det. Det är inte en win win situation, hemskheter man får genomlida. Usch, jag måste ta mig i kragen och gå till läkaren, eller i alla fall göra bättre ifrån mig i skolan. Jag kan bättre, och det är det som är så frustrerande. Varför gör jag inte bättre ifrån mig? Jag har alla svaren i huvudet, men icke. Det bara... jag låter det bara rinna iväg för någon okänd anledning. Förstår ibland inte hur jag tänker (inte ibland, ofta). Galenskap.

Today is a winding road
Tell me where to start and tell me something I dont know, whoa
Today Im on my own
I cant move a muscle and I cant pick up the phone, I dont know

Och på lovet har jag varit i Stockholm, inte gjort så mycket förutom att vara med Jacob, Aster, Naomi och pappa. Köpte Ljudet av Ditt Hjärta förstås, för den har jag gått runt och velat ha i evigheter nu. Så den var jag tvungen att köpa.
Aster sa något roligt förresten..

Jag: Jag kan inte komma på vem av er han är lik.. [Jacob]
Pappa: Jag ser bara Aster.
Aster: *är tyst en stund* Jag tycker han liknar grannen..
Jacob: *fnissar*

Jag tyckte i alla fall att det där var ett roligt skämt. Hallå...

Nåväl. Jag gjorde inget helt enkelt, gick på stan för att kolla upp om dom hade sakerna Micki ville ha, men icke.

Sen var jag på film mässan, träffade Milia och Este och det var roligt :) Milia var längre än vad hade förväntat mig, kände mig kort faktiskt xD


Nu måste jag göra mig klar för skolan, så. Tyvärr, blev fruktansvärt kort.

/ J

RSS 2.0