Your life's an open book, Don't close it 'fore its done

Jag vill gå på Metallica, men nädå. Pappa tänker ju bara vara i en annan kontinent då. Jag ska så sura över det här, sura tills citroner växer ut ur mina öron och folk gör lemonad av dom. Så sur ska jag vara. Så det så!



Skolan: något jag ska gå igenom nu.

Datan var ju som den var, Lena fick skrika i mikrofonen åt mig pga det dåliga utbudet av ljud. Och nu gäller det bara att klämma in 'Dressed to kill' någonstans där bland skrik, trappgåenden och dörrar som öppnas till musiken 'Rytmer'. Hjälp?

Idrott. Hehe, jag älskar ju idrott. Och gissa vad jag älskar mer? Jo, Vollyboll. Usch, inte roligt. Och sen när dom där trevliga (faktiskt inte ironi) tror att jag kan smasha... Jo jo, det skulle jag nog klara av om jag var tio centimeter längre eller kunde hoppa. Seriöst, mina magmuskler är inte särskilt imponerande ju! Och sen när jag skulle smash medans John blockar.. Dom.. Måste.. Skoja. Jag är typ 168cm och han kanske.. 190cm nånting? Så, löjligt.
En sak som känns löjligare, hamna mellan han och Cedric när man väntar på sin tur att smasha (Cedric är typ.. 185cm nånting). Jag förstår hur räkor känner sig brevid hummrar nu.

Men vad som är löjligare än att vara.. Dålig på att smasha. Det måste ju ha varit uppvärmningen som dom hade kommit på. Vi skulle vara hamburgarbröd. Ja, ni läste faktiskt rätt där. Hamburgarbröd (och detta är en idrotts lektion, borde inte det försöka lära oss ett hälsosamt levrne?).  Nåväl, det är inte konstigt om ni inte vet hur denna uppvärmning gå till.
Såhär ska man göra: "Tänk att ni är ett hamburgarbröd. Ni är ute efter en köttbit! Ni vill verkligen ha den där köttbiten, men ingen är en köttbit, än. För alla tror att dom är hamburgarbröd. Så vad ni ska göra är att ni ska trycka er mot en köttbit, medans ett annat hamburgarbröd gör det på andra sidan. Ut med armarna åt sidan och tryck bröstet mot köttbiten medans ett annat bröd gör samma sak på andra sidan av köttbiten."
Jag var inte med på det, eller, jag låtsades att undvika folk (inte för att det behövs, ingen vill ha mig som köttbit).
Så att ni verkligen förstår hur det här såg ut (typ.. orgie aktigt) så har jag tagit fram min konstnärliga sida:
Detta var en uppvärmning vi fick göra på idrotten 15/10-08
Jag är den sanna konstnären.

Själva matchen i vollyboll gjorde jag ett poäng, men sen när det var dags för matchboll så var det såklart JAG som skulle serva -.- Så mitt poäng jag gjorde, som var dööö snyggt för att det var precis på gränsen till att vara utanför, försvann som. Dessutom fick jag en boll på mig, på axeln som studsade upp på örat. Det är verkligen så att jag drar till mig bollar. Gärna i ansiktet, huvudet i allmänhet och på ryggen. Och brösten, derru.
Killen som servade så jag fick bollen på mig, han träffade även en tjej på sitt lag. Undrar om han har ett hat mot tonårstjejer...? Framtida snubben-från-gömda-men-svensk? Vem vet (jag tvivlar ju starkt på det, och det där var ett fånigt skämt.. duh).

Det var allt om idrotten, men seriöst... Hur ofta hör man talas om hamburgar-uppvärmningar?

Sen var det en tripp till Gymnasie Bibblo, träffade på Ellen, Ylva och Christoffer och snackade sekter. Tumme-Sekten vill du väl ändå vara med i?

Efter det samhälls, vi ska fråga på några frågor (45 jävla stycken, om man nu ska vara noga).

Sen, hohoh, sen var det psykologi! Jag älskar psykologin, och trots att jag har varit borta myyyycket pga huvudvärken och orientering så har jag alltså inga problem att hänga med. Just nu är det Beteende terapi i centrum. Instrumentell Inlärning alltså.


Efter skolan stack Ellen och jag till Ony, där jag fick kläderna till redovisningen på fredag (tackar tackar) och vi spelade Munchkin, jag gjorde också en superhet frisyr på Ellen. Den lär ju dyka upp på bilddagboken hennes, hoppas jag. För jag använda inga hårprodukter eller nålar. Bara snurra,snurra,snurra!
Efter att ha varit hos Ony var det fika på Roasters, Ellen bjöd för hon är rik flicka med stort hjärta (eller så vill hon att Fanny och jag skulle dö av en sockeröverdos, man kan ju aldrig veta). Ony och Nena dök också upp.


Sedan: Hemma!


/ J

Hot as Ice

Se vad duktig jag plötsligt blivit på att blogga igen! Möjligen har inläggen blivit några tusen ord färre, men dom kommer allt snabbare. Pang pang! Ett blogg inlägg för dig. Och dig. Och just du där! Ja, du (som aldrig lämnar en kommentar).
Känn dig så djävulskt träffad.

When did we all start
Living a world in a photograph?
Where I'll find you
Waiting for something
Hiding in places the shapes of the faces
In photographs
When the dreams are done



Idag tog vi skolfotot i skolan (höhö). Jag hoppas gruppbilden blev bättre än förra året (men det kan ju knappast vara så svårt), det enskilda blev ganska okej. Alltså, inte bra men inte hysteriskt hemskt som det i sjuan blev som jag verkligen inte gillar. Nåväl, så länge det på hela klassen är bättre än förra årets så är jag ganska nöjd. Misstänker att jag (i jämförelse med mina klasskamrater) kommer se ut som ett litet emotroll. Jag blev nog Lärkan inspirerad helt enkelt, inte mycket mer man kan göra åt det skulle jag tro.

Huvudvärk idag också, tur att alla lektioner utom en var inställda. Mycket bra för mitt huvud må jag säga.

So take the photographs and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

Satt upp någon till bild på väggen. Brukar sitta och titta på den då och då, blir lite varm imonbords när jag kommer ihåg när/var/hur fotona togs. Alla borde ha en bild vägg.

/ J

ps. börjat skriva min önskelista, några förslag vad jag kan önska mig förutom pengar?

Illa, jag mår Illa

Titeln säger allt.
Vill bara lägga mig ner och spy, för att sedan krypa under en sten och försvinna. Usch!

/ J

I'm stuck under a rainy cloud

Haha! Regnet fortsätter. Kan höra det smattra min rutan, så härligt och mysigt.


Vad jag glömde i förra var att jag har färgat håret! Gillar det, ganska nära min naturliga. Mörkbrunt, blev mörkare än vad mamma hade trott. Men jag gillar det, ser lite rockigare ut.

/ J


Here comes the rain again

Okej, just nu har det här inlägget inget namn för att jag försöker komma på låtar med Rain i dom, det är svårt när man verkligen vill komma på något passande. Något som inte bara är symboliskt. För det har regnat som galet den här helgen, tycker jag. Men nog älskar jag det ändå, även om nu idag (vacker söndag) var jobbigt och svårt att se när jag cyklade hem från Ellen, så mycket regnade det!
Nåja, jag hittar förhoppningsvis något innan jag är klar eller in... somnad. Sover alltså, innan jag har somnat.

Nåväl.

Fredagen var väl bra, hade NK och där blev det labb och där såg jag ut som ett mobboffer, trots den otroligt heta rocken och snygga skyddsglasögonen som alla modebloggare nu kommer lägga upp bilder på och sen börjar H&M massproducera dom och såklart är det små oskyldiga barns händer som förstörs medans dom tillverkar dom, i alla fall. En härlig dag var fredagen. (Nu har jag kommit på att Eurorythmics passade fint in).
NÅVÄL! Efter att ha levt på den härliga Litteratur för Bildning lektionen så var en Ellen och en Nena utanför BF-utgången och väntade på mig, för vi skulle minsann köpa bingolotter. Dom hade inga vanliga på kiosken precis brevid kappahl (där Nena och Ellen fick en blick av Cedric), så det blev att gå över gatan till Aurora. Inte för att dom hade några heller, inte ens vanliga! Skandal! Det var bara att tralla iväg till nästa affär, som fick bli Smedjan. Där hade dom minsann bingolotter, normala också. Så Ellen, Nena och jag köpte varsin lott och efter det traskade Ellen och jag till Willys där jag skulle handla lite saker åt mammsen. Efter det bar det iväg hemåt.

Någon timme efter det cyklade jag till Emmeli, vi såg Camp Rock (jag vet ni Lol:ar åt det, eller hur? Förutom Jonas Brothers fans då som  tycker att jag inte borde tycka dom är lol). Efter det blev det en väldigt kort tur på stan innan Emmeli skulle iväg och se Björn Gustavsson och andra söta komiker (en till). Lyllo-unge kommer jag på att vilja säga...

And when it rains
On this side of town it touches, everything
Just say it again and mean it
We don't miss a thing

HA! Fick in mer låtar med regn.
I ALLA FALL.

Lördagen innebar att umgås lite med mormor och morfar, dom kom på ett snabb besök och hade med sig massa mumsigt älgkött. Efter det spenderade jag tid med Fanny och Ellen, den sistnämnda såg jag den underbart söta filmen Alvin & The Chipmunks med. Härligt värre.

Söndag innebar middag hos mammas vännina, mums, och bingolotto med Ellen och Nena. Skitkul och hoppas vi gör det mer mer mer mer gånger! :D

/ J

Bust a few moves, run your fingers through your hair

Detta inlägg är ett bloggeri gnäll, kommer mest handla om saker jag vill gnälla om.



  • Jag avskyr när folk går på cykelbiten på gågatan. Jag menar, dom har stor plats att gå på, medans cyklister bara har den där lilla, lilla biten. Så.. what the fuck? Håll er på nån av dom stooora sidorna brevid och låt mig cykla, för en dag kör jag på er! Med flit.
  • När folk sjunger högt och hela tiden; när det är folk som inte är några nära vänner i närheten. Dom blir irriterade, tänk på det.
  • Folk som sätter tuggummi under bord, bänkar och annat som allmänheten ska dela. Fuck you, det är äckligt och ni har samma hjärna som en ärta, dvs ingen.
  • Människor som sparkar eller rör sig för mycket under bion, ni är avskydda av hela världen
  • Människor som krossar glas där jag ska cykla och hundar ska gå, ni suger apa
  • Reklamer som lyckas vara längre än tio minuter, speciellt dom som aldrig tar slut.
  • Tv-shop som startar klockan 5.50 och envisas med att dyka upp igen vid niotiden. Om jag inte beställde klockan 6, tror du att jag har ändrat mig bara för att siffran nu är upp och ner?
  • Folk som aldrig svarar i telefonen, utan bara... ser på den. Det är väl bara att svara och.. och... SÄGA ATT MAN ÄR UPPTAGEN OCH RINGER UPP?!
  • ... Folk som sedan inte ringer upp
  • Seinfeld, seriöst. Det är inte en bra serie! Den handlar om absolut inget!
  • Folk som tror sig vara bättre än andra, och visar det tydligt
  • När folk inte berättar för en att sista lektionen på dagen är inställd så att man sitter där i några timmar extra
  • Fåglar
  • Om jag skulle vinna på bingolotto, och att det blev 100 000 mat istället för typ.. cash.


/ J


RSS 2.0