Cause you're hot then you're cold

En sak jag har tänkt på länge är hur rätt Break Apart Her Heart har - förutom att det är mer en vänskapsgrej för mig.
Ju mer jag blir bortskjuten eller inte välkommnas in, ju mer blir jag desperat efter just det (nu gäller detta närmare vänner och inte bekanta, då bryr mig inte direkt). Och om jag känner att jag har 'lyckats' med mitt mål, då blir det lätt att jag vill gå över till nästa och se om det går att nästla sig in där också. Det är ett sjukt sätt att tänka, men det är så.
Tuff kärlek lockar till mig som en.. En sån där insekt som drar sig till ljuset tills dom dör pga det. En sån. Ni vet. En sån.



Gaah, less på vara singel nu. Tänkte bara säga det.
Sådär.


Varit på stranden idag, fått ännu mer färg. Det ser inte så bra ut.. Den är väldigt ojämn, gillar det inte alls. Besviken.
Besviken är något jag har lätt att bli, andra gör mig besviken (fast jag inte vill bli besviken) och saker gör mig också besviken. Varför jag har så lätt att bli besviken kan jag inte förstå.
En sak som inte gör mig besviken (utan mer nöjd, egentligen) och förundrad är att mina bröst har växt, vilket är underligt. För jag förstår det inte, dom borde ju ha bestämt sig för hur stora eller små dom vill vara nu. Men om dom känner för att växa, ja, då välkommnar jag det varmt.

You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test


/ J

We had seasons in the sun

Idag misslyckades mitt vända-på-dygnet. Troligen för att jag var uppe för länge igår och därmed inte var sådär äckligt pigg så jag vaknade före väckarklockan, men skit i det. Det är ju sommar!

Sommaren är äntligen här, som den ska vara med sol som nästan kväver en som man klagar på fast man älskar den.
Beli har varit här, och jag misstänker hon kommer tillbaka, och vi har suttit på balkongen och läst härligt löjliga Starlet tidningar osv. Om jag har tur har jag fått lite färg, för jag är blek som en blekfis just nu. Och imorrn åker jag till stockholm, och där kommer jag ju se grymt blek ut i jämförelse med Aster och Naomi. Duh.
Så solandet är nödvändigt. "En kopp hudcancer, tack!"

I think I'm done, nursing patience
It can wait one night
Give it all away if you give me one last try
We'll live happily ever trapped if you just save my life
Run and tell the angels that everything's alright


Nämnde jag igår att jag har blivit grymt förälskad i Katy Perry? Det har jag i vilket fall som helst. Älskar hennes låtar, underbara är dom! ^^

/ J

Nothin’s gonna harm you - Not while I'm around

Idag har jag varit med Micki hela dagen, och det har då varit trevligt.
Vi gick runt på stan, halvt på jakt efter ett par svarta shorts åt Micki och halvt bara för att det är trevligt att gå runt på stan ibland. Vi hittade inga svarta shorts åt Micki, jag köpte däremot ett par för det ringa priset 49kr. Helt värt det, jag älskar verkligen rea. Ett av få tillfällen då jag köper kläder för egna pengar.

Demons will charm you with a smile
For a while
But in time
Nothin's gonna harm you
Not while I'm around


En konstig sak, jag tror jag medvetet undvek en person idag på Gina Tricot. Jag förstår inte riktigt varför. Det känns grymt konstigt, ett... obehagligt konstigt.

I want you to remember me
I'm leaving my fingerprints

Micki och jag såg Sweeney Todd och Room 1408 (under vilken jag somnade under -.-). Sweeney var underbart grotesk ^^

Jag är så trött just nu. Orkar inte mer egentligen.

/ J

You must know that I'll follow you

Det är just typiskt att jag hittar massvis med skor/kläder/smycken jag vill ha när jag bestämt mig för att spara pengar.
Jäkla skit.

They both become one of the strongest pairs

When I grow up I wanna see the world,
 drive nice cars, I wanna have groupies

Lilla sångtexten där uppe är mest för att jag har When I grow Up på huvudet nu, men nog vill jag se världen, köra fina bilar (lamborghini och lilla jaguar ftw). Groupies vet jag inte, men nog kan det väl vara trevligt också. Beror ju helt på vad det är för groupies. Tycker jag i alla fall. Nu tänker jag bara på fina bilar och köra längs kusten i något varmt och fredligt land... Kommer säkert göra det hela dagen. Tanken har hunnit fästa sig som en fästning på hjärnan nu, på ungefär 70 sekunder.


Romeo and the lonely girl
They seemed to hit it off

Det var en liten evighet sen jag bloggade sist, så jag drar bara snabbt igenom vad som har hänt.
Jacob är inte född än, jag har varit i stugan i fem dagar där vi bland annat gjorde en tur till Haparandra och (tydligen) världens största godisbutik. Den var inte så stor som jag trodde den skulle vara. Aja, billiget godis där i vilket fall som helst, och det är ju alltid positivt. Antar jag.

Ahh, och dagen på hängmattan! Det var väldigt mysigt att ligga på en studsmatta i solen och läsa gamla KP-tidningar. Kropp & Knopp är ju så fånigt roliga, även alla svar på tal grejer. Hur barn beter sig...

Har sett många avsnitt av Gene Simmons Family Jewels också, för det är roligt och Nick Simmons råkar vara snygg. Så man får ju inte direkt ont i ögonen av att se på det. Mamma blev dock äcklad av skönhetsoperationerna, jag reagerade inte direkt. När de drog ur slangarna blev det lite äckligt dock, för det lät och de drar ju slangarna ut från baksidan av örat och slangarna går ju ner till halsen. Det lät så fruktansvärt äckligt. Slaaaschem ungefär.



Igår och dagen innan då har jag varit med Ellen, hos Ellen. Nena, Ingi, Ony och Ylva var också där. Ingi och Ylva bytte ut varandra.
Vi har sett film och planerat tågluffningen, grundligt planerat skulle jag säga att det är. Vi har kollat resevägen, hur många dagar vi är i varje stad, hur lång tid det kommer ta med tågen från plats till plats och hur många byten vi gör. Vad vi ska göra i varje stad och vad det kostar, kollat vad vandrarhemen kostar och vad mat kostar (vi utgick från Italiens matpriser) och även flyg från London till Stockholm. Sen har vi ett schema så vi vet hur länge man är i varje stad.
Jag älskar verkligen att planera.
Så pepp jag är på det här! Och om man tänker på att vi är borta en månad och är i flera olika länder är det billigt. 17 000kr minimum, så 20 000kr klarar man sig bra på. Härligt! Jag lyckas nog få ihop pengarna på 11 månader, tror nog Ellen lyckas med det också. Hoppas bara Nena och Ony också gör det, för 4 är en perfekt siffra när det kommer till resor. Då kan man dela på sig, är man bara 3 blir det en demokrati, och i fall som gäller var man vill gå så funkar inte demokratin. Alla lider av den. Så nej, 4 personer är nästan ett måste. För 2 tjejer känns lite halvt riskabelt när man reser runt i hela Europa.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska spela Volcano Run och Ultimate Bullseye istället.

/ J


RSS 2.0