Suddenly it hits you

Första riktiga dagen i skolan.

Och jag känner ingen stress, jag tror att sista året kommer vara året då jag verkligen tar mig i kragen och satsar. På riktigt. Jag kan göra bättre ifrån mig än vad jag har gjort, så nu ska jag visa det för alla. Det känns bra, så djävulskt bra. Uppmuntrande.

Så vad bestog första dagen av? Jo, det var engelska C, rättskunskap och samhälls B. Det verkar som att engelskan i år kommer vara lättast (var ironiskt), och jag har fortfarande Jenny som lärare. Vilket är bra, för vad jag har hört är den andra inget att ha i engelska. Men det är bara vad jag har hört, men det är trevligare ha en lärare som känner en lite bättre, det blir annorlunda. På ett bra sätt.

Rättskunskapen tror jag kommer bli riktigt bra! Mitt hjärta brast lite då vår grymma lärare sa att vi inte skulla ha särskilt mycket straffrätt, men det kommer nog bli roligt ändå. Vi ska börja med namnlagen. Det ska bli kul, vet lite om den ändå. Äg. Jag är så pepp! PEPP!

Samhälls B? Not so pepp. Det känns som att jag troligen kommer få ut mer av det än vad jag fick av A kursen, och ämnena verkade helt okej, men det känns ändå som det kan gå segt.

Men jag ska fan bli duktig i år.

/ J

Sweet Dreams

Jag bloggade för ungefär två månader sen, skämms på mig. Men detta ska ändras, och eftersom jag aldrig riktigt bloggat för att få läsare är det för min egna skull. Helt hundra procentigt öppen är jag väl inte i bloggen, men om jag själv läser igenom den senare i livet lär jag nog komma ihåg hur jag kände mig under den perioden. Dessutom kanske jag skriver ner någon rolig händelse, som jag glömde skriva ner i dagboken?

Just det, är inte skriva dagbok otroligt.. Roligt? När man läser igenom den senare, alltså, kanske inte under själva tiden. För det är inte bara solsken i min åtminstone, och helt ärligt skyller jag mest på en person. Varje gång jag ser en merca ryser jag till, samma sak med Jean Claude van Damme eller vad han heter, tål inte hans filmer. Får ryck i ögat, och Rambo filmerna lär jag aldrig någonsin se.

Nog om det, kan dra upp det mer någon annan gång då jag känner för att skriva av mig. Mycket har nämligen hunnit hända sen sist jag bloggade, till exempel så har jag hunnit med en tågluffning! HELT UNDERBART, en upplevelse jag aldrig lär glömma. Det.. Om ni får chansen, ta den. Man ångrar inte en tågluffning.

Ska blogga mer imorrn, för nu behöver jag lite sömn. Ska se till att vända dygnet imorrn också, seriöst, måste in i äkta school mode nu!

 

/ J


RSS 2.0