He doesn't look a thing like Jesus

"Vi adopterar honom. Vi kan bygga en liten scen åt honom, som Bagge sa: alla behöver en Johan Palm." - Mamma efter att flera gånger sagt att han är så söt. Och ja, han ser så liten ut där på scenen, brevid dom andra Idolerna som.. inte ser så små ut.

Så då var det Idol dags igen, denna gång kanske jag följer det. Inte bara.. ser auditions och finalen, känns fel att hoppa in sådär på slutet.


Såg Supersize Me medans jag åt lite Ben & Jerry's, toppen (pengar över sen förra månaden upptäckte jag, annars skulle jag ju inte ha köpt det). Måste spara in pengar, 15 000kr minst till Juli, lite tajt med tid när man inte har ett jobb, faktiskt.
Känner mig lite stressad över det, för jag vill ju verkligen, verkligen åka! Men att åka utomlands, och inte har något att röra sig med känns ju lite snopet. Så det handlar om stress, måste stressa ihop pengarna. Därav blir det att hålla tummarna rejält för att man vinner ofta på Bingolotto, eller en gång och den gången väldigt mycket pengar (kontant, inte.. 100 000kr mat O_O). Håll tummarna med mig!


Min huvudvärk har börjat komma tillbaka, den som jag hade i mellanstadiet och det är ju lite usch. För vem gillar huvudvärk egentligen? Det kommer upp till tre-fyra gånger i veckan nu, jobbigt värre. Migrän har jag hunnit ha fyra gånger den här månaden, och det är ju bara jobbigt.

/ J

With eight seconds left in overtime

Bråkade med mamma igår, en av dom få gångerna som vi faktiskt bråkar.

Vi är lika, faktiskt. Och det här inlägget skulle ha blivit hur långt som helst, sträckt sig tre varv runt månen. Men nej, mina ögon svider fortfarande från igår. Så nej, jag kan inte. Det får bli så här djävulskt kort.

/ J

Burning on, just like a match you strike to incinerate

Igår fick mamma panik över att hon inte hade några värmeljus kvar, ni borde ha hört henne..
"LJUSEN ÄR SLUT! Gumman, vi har INGA ljus kvar!"
"Jaha...?"
"Förstår du att vi har använt upp 150(!!!!) värmeljus på en månad?"
"VI?! Vadå 'VI'?!"
"... Okej då, jag. MEN LJUSEN ÄR SLUT!"

Jag tyckte det var roligt, och oroväckande. Vem använder upp 150 värmeljus på en månad? Oroväckande indeed.



Lyssnat väldigt mycket på My Chemical Romance på senaste tiden, inte för att det kommer synas på lastfm.se för mediaplayer jävlas och visar inte vad jag lyssnar på och gaaah. Endast jobbigt.

Este fixade Iris åt mig! Med Goo Goo Dolls! Nöjd, har velat ha låten ett bra tag nu. Om någon har lite mer med dom får ni gärna skicka, dessutom. Om ni har Champagne Supernova blir jag också nöjd.


/ J

Style doesn't matter when you're on your back

Beli har åkt till usa nu, och jag hade tänkt skriva ett långt blogginlägg om det. Men jag har inte varit på blogghumör på senaste, jag vill blogga. Men det blir aldrig av, så jag orkar inte med ett långt inlägg helt enkelt.



Första veckan med riktiga lektioner! Jag älskar det, för det är härligt roligt. Jag gillar inte NKn för jag började brinna, och det var inte kul. Dessutom gjorde jag alla fel i boken (förutom att hålla sig undan elden, men trots det började jag som sagt brinna). Jag kommer inte gilla NKn iår heller, ingen från min klass verkar gå samtidigt som jag. Intressant.
Historian lär jag också gilla, för intrycket jag fick av läraren var ju bra. Och jag brukar ha en korrekt intituion (stavning -.-).

IOSen går också bra, vi har inte gjort särskilt mycket dock. Berättat lite för oss själva (jag berättade om min skräck för duvor) och så har vi sett Vingar Av Glas. Gillar den filmen. IOSen kommer nog också gå bra, har en känsla...

Samhällsen gick lyssande, och mer behöver jag inte säga, eller.. jag säger såhär också:  =D


Gillar fortfarande inte Multimedia, men Matte B känns lättare än vad den gjorde förra året.


Nu ska jag läsa ut Harry Potter för att sedan börja läsa Processen.


/ J

RSS 2.0