Who knows me well

Min fot gör fortfarande ont, och jag går till vårdcentralen om jag inte vaknar med en bättre fot.


Idag har jag haltat omkring med Emmeli på stan, hon kollade plan anant på några digitalkameror. Hoppas hon väljer den som man kan fotografera under vatten med (att den även är rosa gör ju inte saker sämre för den delen).
Hittade en tröja på Urban med AC/DC tryck jag vill ha, och de har fortfarande kvar GNR t-shirten som bara är för snygg! Lite tröst var att den inte fanns i min storlek, så jag hade inte kunnat köpa den i alla fall.

All of this I'll soon forget

Erik ringde/smsade och tyckte vi kunde träffas, men först så gick vi till Zara Emmeli och jag. Hittade ganska mycket där, men måste hålla lite på pengarna tills på lördag. Måste ju ha råd köpa Merch på fredag! Köpte iaf två olika tröjor, båda för endast 79kr.

 och ryggen ser ut..
Någon av de ska jag minsann ha på Kiss konserten, för de känns rätt. Hehe.

Hur som helst.
Efter Zara gick vi till kungsträdgården och tog en glass och såg på en skum.. sak. Och Erik visste inte var det låg, vilket är lite skamligt för en stockholmare.
Efter att ha suttit i det soliga vädret länge så började det komma alldeles för många måsar dit så jag föreslog att vi skulle gå, vilket vi gjorde.
Pocketshop vid plattan gick vi till, jag köpte tre böcker och har nu bara två stämplar kvar på mitt underbara kort. Jag äger så! Efter att ha svängt för Lindex i jakt på en BH (som misslyckades för de hade A, B, D i min storlek men näää, kupan kunde de ju bara hoppa över >.< ) så skulle Emmeli till Souk, men nu började min fot protestera så jag åkte hem. Som sagt, går till vårdcentralen om det inte blir bättre. Mamma undrade om jag hade varit ovanligt törstig, men det hade jag inte. Så jag har uteslutit diabetes.

Everybody is on the run

Jag är verkligen livrädd för fåglar, usch! De är så äckliga och.. läskiga.

The blues ain't nothin' like a pain in your heart,
when you get a bad start

Såg nyss klart DH, så nu har jag sett hela säsongen. Längtar verkligen till nästa! Slutet gör ju att man blir halvt galen av att veta att man troligen får vänta längre än vad man klarar av! Herregud vad man blir.. ja, nånting!

Planerar hur jag ska göra mitt rum. Det ska bli Old Hollywood, så mycket vet jag. Vet bara inte hur.. Funderar mellan att gå på omklädningsrum grejen, med en spegel med lampor omkring den som 'hjärtat' av rummet. Eller köra på ett svart-vitt rum, bara de färgerna (förutom kort och eventuella posters). Vad tycker ni? Ge förslag hur man kan få 20/40-tals känslan! Snälla, söta, rara?

/ J

I am waiting for it

Idag fick jag toffifee av fröknarna och barnen, det var roligt. Hade varit ännu roligare om jag gillade toffifee dock, hehe. Men jag tror jag överlever det, pappa åt ju upp de hur som helst.
Jag kommer sakna barnen, de var så söta (de flesta, som inte åt papper).

Plockade lite blommor (så underligt det låter, lite för sött) och tog bilder med de. Roligt? Lite grann faktiskt.

Har inte gjort särskilt mycket mer än det. Duschade och fixade håret och sen begav vi oss mot Gröna Lund, första stop slussen för mat. McDonalds. Åt en sallad.
Tyvärr kunde vi inte åka fjärorna, så vi struntade i gröna lund idag och kör det imorrn istället. Toppen. Imorrn ska jag även vara med Beli som kommit ner hit till the great place. Vi ska på skansen, vilket förhoppningsvis blir kul, hur vi tar oss dit är dock en anna femma.

I don't want a life of agony
I wont be another tragedy
And close my eyes while everything burns.
And I won't pretend I don't exist
Invisible until I turn to dust,
Open your eyes we're still alive.


/ J

We made a promise and we keep it

Först av allt, Bon Jovi är faktiskt bra! Så det så.

Idag höll jag på att spy på dagiset som sagt (på bdb då xD). Fruktansvärt!!! Fick en av småttingarnas snor på handen och det var då jag höll på att spy, riktigt ordentligt också. Fick sura uppstöttningar och allt, usch. Stog därför och hängde över papperskorgen ett tag, för det vägrade försvinna. Varför jag fick snor på handen var för att han rörde på huvudet när jag skulle snyta honom.

Vill du vara min ängel?

Och nu, pga en sån här kort dag funderar jag på att ha utdrag från lunar dagboken, så länge det inte har sitt hackande som det hade igår. För sånt gillar vi inte här!

3/8-04 Bläck pennor... Även sprit pennor!

Weeeiiii!*hopparm omkring*Gud så kul man hade!
Först möttes alla,nästan alla(Kiwi Grape Mangon jag och Saltet)i bollonger...Vi babbla på ett bra tag...Sen så skrev jag lite mer i min och Saltets berättelse....Sen så pkte vi alla hem till mig...Inte precis långt:P
Först spådde jag Saltet Grape och Kiwi...Mangon vägrar(undrar varför...)...Så hon satt vid datorn. Dom kolla igenom mitt kollage...Hehe dom märkte nu har allvarligt mitt dyrkande av Kevin Zegwers är:P Men sen leta jag efter fler bilder på han,total misslyckades ju!
Sen olyckligt nog var Grape tvungen gå hem...(sorgligt:'O :P )
Men då hann vi bräna klart Saltets skiva...Då började det so var mest roligt!
Jag och Saltet tog varsin bläck penna och börja jaga Kiwi och Mangon runt i hela rummet och kluddra ner dom...Sen tog jag en sprit penna och kluddra på Magnons fot Peppar was here...Ytterst rolig dag,hade varit roligare om mamma och pappa inte stoppat mina planer om pyjamas party!


Först av allt, Kevin Zegers tror jag det ska vara.


5/8-04 Skit jävla piss fan!
Idag har väöl dagen varit helt okej...Saltet åkte hem sen så tornade min huvudvärk upp*jävla skit*...Så nu kan jag inte gå på kalaset(luleå kalaset)!
Men det är bra Kiwi är online för tillfälet,kan man byta bilder på snyggingar;)


Vad aggressiv jag var då :O

10/8-04
Gud så kul man hade på E - type!!!!
Eller kungspudeln:P
Skrika som en tok...Dansa som en idiot!
Och klappa händerna hoppa gah vad bennen värkte efteråt:P


20/8-04
Ja... Nu börjar skolan, så pissigt det är! Men man har iaf haft en helt okej sommar(helt toppen!)men allt måste ju ha sitt slut?
Sommarlov är ett mkt fint ord... Frihet skoj och såna saker typ:P
Men efter att man hade fått sommarlov så gick det nån vecka innan Mangon hade sin fest, det var riktigt roligt! Två dagar sov vi( Mangon Kiwi Pepper Salt Grape och Emmeli)dära... Sen var det ju tråkigt nog dags åka hem... Jag gjorde nog inge specielt då... Sen så ringde jag typ Saltet varje dag(ett under att telefon räkningen inte var så hög:P). Sen så skulle hon till Kina(!), och jag skulle till stockholm en dag efter hon... I stockholm bodde jag och pappa hos min faster och hennes sambo och deras katt kissen(som otroligt nog gillade mig gemfört med andra katter som klöser mig :S). Pappa och jag besökte slottet där vi kollade runt men man fick typ inte ta kort...(blä!). Sen så gick vi omkring i gamla stan... Nästa dag(tror jag)att vi typ inte gjorde nånting... Sen så skulle vi träffa min morbror och hans sambo(dom hade varit på gotlnad och var i stockholm två dar) och vi åkte till Vasa museumet och kollade, det var rätt roligt att det kostade 10-15 kr för m,ig medans för dom det kostade 70kr:P Sen gick vi omkring ett tag innan vi åkte hem igen... Pappa skulle typ iväg med dom någonstans(vars brydde jag mig ej om...)så jag min faster och hennes sambo skulle äta på en grekisk resturang som var i närheten av deras resturang. Jag tog nå friterad bläckfisk(snacka om att jag ångra mig, kom på att jag inte gillar friterad bläckfiks!:O). Sen så gick vi hem igen... Typ när klockan var två gick jag och la mig för att vi skulle till gröna lund nästa dag.

Gröna lund var skit kul! Pappa jag jag köpte ett sånt band då man får åka hur mkt man vill(förutom spökhuset...som inte spela någonroll för att jag hatar spökhuset!).
Efter ett tags övertalning så åkte jag fritt fall tilt! Och jag har troligen inte haft så roligt! Den var hur kul som helst även om kön är så låååååång! Sen åkte vi katapulten den var mkt roligare(även den lååång saaaaktaaaa köööö!).
När klockan typ var 20.30 så bestämmde vi oss för att åka hemmåt igen.
Vi tog tunnelbanan hem typ... Dagen efter så åkte vi till skansen... var sådär för det liksom spöregnade! Men sen så dagen efter skansen så gick vi typ på stan och då hittade jag vad jag hade sökt efter! TAROT KORT! Gissa om jag blev glad, visst dom kostade 395 men vad skulle jag ha gjort bara låtit dom ligga där och mögla , nej nej jag var tvungen köpa dom! Jag älskar hur korten är dom har så fina bilder och korten verkligen tilltalde mig(vilket kjorten ska göra om man ska köpa Tarot kort.)... Så nog köpte jag dom med stooor lycka!
Sen gick det några dagar och vi skulle hem*snyft*... Jag fick två cd- skivor och ett halsband och två ögonskuggor och två par örhängen(weeii!).
Allt gick bra på hemvägen... Mamma mötte oss blev kramkalas typ(belv ju nästan ihjäl kramad!:P)
Dagen efter ringde jag Saltet(eller hon ringde mig...)och vi bestämmde att hitta på nåt... Vad minns jag inte:P
Sen så gick det en tid(minns inte hur länge... Rätt mkt jag inte minns:P)och vi skulle träffas en del av gänget(Kiwi grape jag mango och saltet.). Det börja med att vi mest babbla på ett tag tills alla utom Saltet och jag började kasta kottar!(hehe)... Efter kottarna slutat flyga så åke vi hem till mig. Vi brände en skiva kollade om det fanns nå bilder(no b-bilder*snyft*:P)... Sen var Grape tvungen att åka Hem(så tragiskt!)och då gick jag och Saltet till Atack! Med bläck och sprit pennor!!! Vi målade på Kiwi och Mango(sååå roligt!). Sen gick det väl några dar och Luleå kalaset kom till stan! Saltet kunde tyvärr inte komma för hon skulle till Kiruna. Men Grape Kiwi och Mango kunde komma(Yey!). Vi träffades vid niop tiden vid bron och gick sen till tivolit. Jag och Grape åkte snurr grejen som for upp i luften(inte G- gorce utan den andra.)... Sen gick vi till NRJ scenen och kollade vilka som spela men dom var knappast nå intressant så vi gick tillbaka till den stora scenen... Sen gick vi tillbaka till tvolit efter typ en kvarts övertalning så fick jag Kiwi att åka snurr grejen... Hon gillade den!(Mohahaha övertalning bra!)sen åkte jag virrvelvinden med Grape... Fick ont av den :S
Sen gick vi än en gång tillbaka tilll stora scenen för att se E - type men det var typ en timme kvar så det var fortfarande MB på scenen(MB = Money Brothers.) dom spelade sin sista låt då vi kom. Sen så tog vi en plats vid ludteknikerna och väntade och väntade och väntade och skrattade åt " V I "(måste ses för att förstås.) Sen började E - type, vilket ös! Vi hoppade stojjade och skrek som galningar!!!! Efter typ två timmar var det slut(buuuuhäää!)! Grape(som skulle sova hos Mango)gick med Mango iväg jag mamma och pappa följde Kiwi hem och gick sedan vi också hem.
Sen så gick det ett braaaa tag innan nånting hände, så nånting hände:P
Vi(Mango Kiwi och jag.)skulle sova hos kiwis mosters lägenhet(FF förstår ni...:)) Vi stojjade skrev låttexter och såna saker... När klockan typ var halv fyra så gick vi och la oss, men tro nu inte att vi somnade! Efter ett tag så gick vi upp igen(klockan var väl halv sex.)och mitt i allt fick nån av oss en idé att springa ut på gården i pyjamas! Vi sprang ut och sprang fnissandes in i lägheten sen... Men sen så sprang vi ut igen... Men då fick Mangon nån idé att springa ut i gatan och hoppa som en galning... Vi andra gjorde samma sak tills jag såg att nån satt i en bil och stirra på oss(låt mig påmina er om att detta och klockan halvsex.)!!!! Så vi sparng in igen chockade över vad som hade hänt(inte...!)så vi bestämmde att skriva ett brev till en av våra vänner och posta det...(hon bodde i närheten:P).. Vi skrev om mannen i hallon båten som stirrat på oss(hehe...), vi postade brevet i hennes brevlåda(eller mangon gjorde det och Kiwi och jag stog i trapphuset och kollade på:P)vi postade det i pyjamas...(Hallå, annars skulle det väl inte vara lika kul!)klockan var nu kanske halvsju. Vi gick och la oss igen... Klockan halvnio däckade jag ut en snabbis...(varit upe i ett dyng halloj!)... Sen vacknade jag igen sen somnade jag och vackandes igen... Efter ett tag ides jag inte längre så jag tvingade upp dom andra... Först gjorde vi inget sen åkte vi hem till Kiwi och åt frukost...(Nu var klockan halv två.)Jag tog två mackor och två glas Jucie.
Sen så åkte vi tillbaka såg lite Buffy, sen ringde pappa och sa att jag borde ta mig hemåt nu så då fick jag packa... Jag packade ihop allt(dom andra packade ihop sitt också.) Sen så cycklade vi iväg Mangon var så snäll och vaktade mina saker medans jag sprang in på en kiosk och köpte en tidning(Nya numret av Story.).. Sen så åkte vi var och en hem till sig. Jag käkade lite middag och sen slängde jag mig över datorn och kollade runt lite... Sen så loggade jag ut för att se på Scrubs... När Scrubs var slut såg jag på OC(Den serien är så j*vla bra och Benjamin McKenzie så söt!... Synd han är gift :P Nä skojja bara.).... Sen så gick det några dar... Jag gjorde inget...(gick typ två dar:P)och nu sitter jag här och skriver för fullt... Men allt jag nu vill önska er är att ni lever igenom skolan..(personligt fängelse:P)och har det så bra man kan ha när man går i skolan! Och ha ett bra liv även om ni inte går i skolan... Men men ha ett bra liv och lev idag inte imorrn!
// Peppar den galna av oss alla.


Men herregud xD Jag skämms här. Usch! xD

2/9-04
Jaha,´dagboks dag idag... Men... Vad ska man skriva... Mamma och pappa fyllde år igår, 37.
Köpta en bok och pizza slize till mamma och till pappa en tavla och ett mini träd... Kan inte komma på nåt mer att skriva om så... Hahahahahahahahahaha!


Anfall där i slutet möjligen?

16/9-04
Bla bla bal... Blä!
Mår illa och tycker synd om mig själv... Mamma köpte inte frida*surar*
Men får väl överleva utan den på nåt annat sätt:P
Lyssnar på musik just nu... är väl sådära.... No Doubt Nirvana och Green Day Papa Roach och Good Charlotte, Ä L S K A R den nya låten! Videon är också cool...
Men hade man nå intressant att berätta... Knappast, hunnit skriva lite på mitt projekt som min lilla Pumpa Smurf var så snäll att ge mig eftersom jag nu inte har varit i skolan pga min förkylning(Blä för förkylning!!!!).
Hmm... Ska man skriva nå mera... Får fundera på det medans jag skriver:P

Tralalalaaa.... You came up whit a idea on sunday morning....*dunkar huvudet i bordet*Har så trååååkigt!
Men som tur har man ju några bra sidor att vara inne på ;)
Men jag ska nog kolla om sidan som varit nere är tillbaka igen*hoppas hoppas*

Aa, nu kom jag på nåt att skriva!
OC toppen! Se på Benjamin McKenzie är det inget fle på:P
Och Fab 5, nya avsnitt jag tror jag har dött och kommit till ett mkt trevligt ställe:P


10/10-04
Jaha jaha, så nu är det söndag.
I fredags så hade man ett litet mat krig med Fanny i matsalen:P
Men ManGo och Kiwi sov ju över, sen igår sov man ju över på ungdomens hus, hade skit roligt!


Bara det att jag sov över på Ungdomens hus är ju galet..

24/10-04
Just nu är klockan... måste kolla*springer iväg kollar kommer tillbaka*okej den är... 00.55 och jag är hos Micki,the potta:P:P:P
Ta kort var väldigt roligt:P:P
Tuggat på hennes mobil:P:P:P:P:P:P:P:P På sätt och vis asså.
Men... micki har lite komentarer... här:
Hellojs! :D
Detta är lite freaky...Jennki läste ut HELA första Emanuel boken på typ..hm en timme..medans jag rollade! *suck*
Sen hade hon tråkigt och ville hitta på nått....typiskt henne! Åsså började HON rolla och jag fick tråkigt! *blä*
Aja det var allt från mig...byeee.

Så nu har hon sagt sitt och kommer aldrig mer läsa skriva i min dagbok...*evil smile*okej skojja då:P
Men nu ska jag försöka få henne ta mer kort och äta... mohahaha, eller typ nåt. Men iaf,skriver kanske senare denne "dag"... då den faktist har blivit dag!
Men skrivit rätt så mkt nu... allt från mig just nu...

//Peppar the mupp och Micki the potta!

Är det fel att tycka att 'Micki the potta' var skitkul när man är sexton? x'''D

12/11-04
Ja... nu ska jag skriva lite:P

Först vill jag säga, det gör ont att få en mattebok i huvudet!!!
Det gör mkt ont... plågsamt:P:P:P

Men men... nu har jag lite huvudvärk och känner mig snurrig... ingen viktig fakta men iaf.
Vad mer kan man säga då?
Hmm.... Jo Boulevard of Broken Dreams med Green Day är hur bra som helst!
Och Blanket of Fear med Papa roach är bra också!


Hm. Jo, för er som inte vet det.. En luftballong for nyss in i träden brevid huset! Träden är lägre än huset. Och huset är inte ett höghus. Herregud, reaktioner!

Okej.. hade skrivit en betydligt längre blogg än det här. Men nu dampar lunar, igen, och då kommer jag helt enkelt inte in. Så jag tänker inte skriva mer eftersom jag inte har det memorerat. Blir mer senare helt enkelt.
Men.. hittade en 'rolig' bild på lunar. Jag skratta åt den i alla fall (fanns fler bilder att skratta åt, tro mig xD ).
Här är den i alla fall:
image16
Och med denna utsikt avslutar jag detta inlägg.

/ J

Purple Rain, Purple Rain


Tänkte börja med att visa hur jag skrev förut, hur jag har förändrats och vad jag har gått igenom. Dvs: jag skall göra utdrag från min dagbok på lunar.

27/1-04 *host*
Nu är man sjuk....hostar och hostar som det inte fanns nå mer att göra men internet finns..min hjälte!*hihi*
Men jag får väl spionera på dom som kommer och röker(från skolan)på min bakgård.
Vad mer kan lilla jag skriva om.....Jo hittat några bra/fina bilder på enire.se vissa riktigt fina.
Men...jag tror två bilder hamnar med i dagboken,inte då dom nya men några andra.
Pussar!


Eftersom det var så kort, en till:

20/4-04
www.daisyrock.se har ju världens snyggaste gitarer jag har sett!
Gud jag vill ha en rock candy eller butterfly!

Även det kort, så vi kan nog ta en till va?

6/6-04 Sommarlov...jippi!
Gud så jag längtar till sommarlovet...Längtar så förbannat!

Men..man får hålla ut ett litet tag till...men så jag längtar,även fast jag inte sjka göra ett smack!


Gud vad korta dom är! Ännu mer kanske..

22/6-04 imorrn...
Imorrn kommer Ellen hem från bulgarien!
*glad*
Då kanske mitt sommarlov inte är lika tråkigt!!!!

Ja...nu har jag ju läst Ellens dagbok och kom och tänka på när dom skulle göra en makeover på mig..mohhaha icke samarbeta...aldrig nej nje..inte färga mitt hår...och det är mina naglar också.
Men om dom hade hafyt svart eller röd färg hade dom nog fått färga..eller om dom hade rosa...eller orange.
Du hade jag kastat mig över den och bett dom färga men inte...vad nu den där färgen hette.


Gud vad allt är kort! O_O

18/7-04 Jag kanske....
Jag kanske borde stänga av datorn...Äsch skiter i det.
Men hur har dagen varit...hmm faktist bra. Cycklade med Kiwi och Mangon...Stakars Mangon*inte*när hon satte sig på sanden istället för på en sten som jag och Kiwi gjorde...hon blev lite blött.
Igår så brände jag en ny skiva,blev riktigt bra om jag får säga det själv. Var Five Avril GC Nirvana mm...Men sen då...nåt mer måste jag ha gjort..Jo haft sönder en spegel(Förlåt Mangon)men olyckan blev nog förvirrad för jag fick bara sju minuters olycka. Det är nog för att jag alltid har otur...I allt, absolut allt har jag nog otur i...Nja inte helt sant...Har fruktandsvärt tur i vänner!
Mina goa söta vänner betyder nog allt,skulle nog ha dött för länge sen om dom inte fanns...Skulle nog inte klarat av nånting!
Men en rätt konstig sak är nog känslor...Hur dom fungerar är mystsikt, derimerande glädjefulla...Idiotiska så många..oich så kan man få dom blandade...Men känslor, derprimerande stämmer rätt bra på mig. Deprimerande...Hmm allt jag tänker på är min lilla hemlighet, den som ingen ska få veta...Min bara min lilla tanke...min min min! Jag tror nog att musiken kan hjälpa till rädda liv...Men nog är det en själv som "räddar" en från sig själv...Inte musiken musiken hjälper endast till.

Musik som hjälper mig är nog Good Charlotte och Avril...Även om några av dom gör mig lite mer deprimerad....Men dom är bäst,asså Good Charlotte Avril Nirvana...dom är typ det.


Herregud, jag tror jag skämms lite nu O_O

20/7-04 Glödlampor...yeeeaah!
Vaknade klockan 7.09 idag(ytterst ovanligt för mig)men...det vara inte länge för när jag skulle kliva upp blev jag så trött jag somnade om...Men vem kommer då och väcker mig,jo pappa...Och säger jag måste stiga upp för att mormor och morfar är på väg(dom kom klockan tio men han vet hur rent av mumie aktig jag är när jag är trött...)så jag steg motviligt upp...Mkt trött somnade jag i bilen och vaknade av att sista låten på min freestyle spelade(Carrie heter låten...)och då blev jag sur...så jag började lyssna om på skivan och somnade igen...Sen så stannade vi på en resturang och åt lite...Sen skulle vi vidare. När vi kom fram(morfar skulle köpa nå bord av nån...)så hade dom två jätte söta labisar! Dom hette Mindy och Pia dom var sex och åtta år...Hon som hette Mindy bar alltid en kudde(jätte gulligt!)den andra tjuvade min sko konstant(mindre gulligt för jag fick dregel i den...)men sen så skulle vi åka tillbaka och på väg hem passerade vi en affär som hette "knallen"(Konstigt namn...)så vi gick in. Först trodde jag jag skulle få panikångest där inne,det var mkt trångt och luktade illa(även dom som handlade där...)och kläderna såg ut som dom hade blivit tvättade för många(eller för lite)gånger. Men då mitt i allt så fick jag syn på några coola glödlampor...Mormor köpte tre åt mig(25 st)morfar köpte två andra(30 st)dom som morfar köpte: Första: En smlie med texten "smile". Den andra: En dödskalle med texten "danger"...Båda så coola!
Dom som mormor köpte: Första: En knallrosa lampa med blommor på(låter töntigt kanske men tro mig det är snyggt"). Den andra: En mörk blå med en sol på(solen ser lite konstigtr ut men men...). Den tredje: En lila lampa med två stora vita blommor på...! Så glad över dom,nu får mitt rum lite mer personlighet i sig...Istället för det rum jag har nu som visar en helt annan person...Inte mig liksom i rummet utan typ nån primadonna tjej...Inte mig asså.

Igår gick jag på bio med Saltet,Spider man2. Den var hur bra som helst! Men han svimmade inte när jag ville det...Jäklars! Men jag msået få tag i hon innan hon åker iväg till Kina...Måste bara det...Men nu ska jag koll mig runt lite...läsa andras dagböcker,typ kul :P

Okej, fastnade lite grann för det här nu :P

Jävla piss lunar hackar därför nu. Idiot lunar.
Dö!

Okej.. mer imorrn då. Får bli så.

/ J

Walks into the room, feels lika a big ballon

Isch.

Ett barn valde att hälla ett glas vatten över sin extra-fröken var en alldeles lysande idé och gjorde just detta. Gaaah! Unge.

Och en annan, samma som kommenterade min stora rumpa, undrade om jag hade en bebis i magen (vilket är nej, jag sparar det några år fram) och det var dessutom föräldrar fika och jag fick en kaka. Eller, inte kaka för kakor är som inte så.. men. Äsch, bakverk i alla fall!
Allt detta och ha läst en pro-ana blogg gör mig.. nojjig. Fel ordval, men jag vet inte hur jag ska beskriva det.
Jag måste ge ner i vikt, och nu börjar jag bli desperat. Så jag tänker praktiskt taget ta till alla medel (inte spy och såna hemsktheter dock). Sallad hela vardagen och kött på helger kanske? Det borde funka lite grann ju! Borde ju det. Inte mycket potatis eller pasta, eftersom det inte är bra. Skippar nog vitt bröd, som jag älskar så mycket.
SLUT TJAFSAT! Punkt! Usch.
Orkar helt enkelt inte vara feta tjejen längre, tär bara på en att ingen bryr sig om att lära känna en för att man har en yta som skrämms.

/ J


I can't forget those good ole times

Ellen är underbar.


They dig in your bones if you let them

Idag har jag haft en avskyvärd dag på dagiset, och denna gång har barnen inte haft något med det att göra överhuvudtaget. Jag är väldigt förkyld och att stå i spöregnet tror jag inte hjälper (det regnade ett bra tag idag, och barnen var ju självklart ute då). Men annars har dagen nog varit helt okej ^^

Varit i tvättstugan också, medans vi (Naomi och jag) väntade på att tvätten skulle bli varm och torr så läste jag Café, därav denna härliga bild:

image15

Du såg rätt, jag läste det där numret. Hann dock inte läsa klart allt.. Tyvärr, hade ju kunnat vara lite roligt. Hoppas familjen här ska tvätta mer i tvättstugan, så kanske jag kan läsa klart hela numret och kolla om jag vågar ha sex med min kvinnliga chef (innebär det Ira eller rektorn? O.o).


Något hemskt kanske också har hänt, jag saknar pengar! Jag ska ha 350-380kr, men jag har endast 165kr. Alltså finns det två alternativ. Eller tre.
1, jag har tappat pengarna (vilket inte har hänt.. för jag gör aldrig det)
2, någon på dagiset har snott de pengar jag ska ha där (men det känns inte troligt, för dagisfröknarna har knappast gjort det om det skulle vara pojkarna som går i fyran som har PRO där är det bara skumt att de inte tog alla pengar eller min mp3).
3, jag har råkat lägga de på något ställe jag inte kommer ihåg (även detta är konstigt då jag aldrig tar ut pengarna från plånboken).

Jag vill ha mina pengar :(

/ J


Oh, sleep in peace

Igår såg jag en massa Desprate Housewives, Gossip Girl (även om det mest blev halva avsnitt eftersom det var ett sånt irriterande IQ-fiskmåsbarn!), One Tree Hill. Så OTH är helt klart sett, vilket är bra. Snart ska jag fortsätta se DH och sen, om jag har lite tur, GG. GG får bara vara snäll helt enkelt vara snäll och ge mig mer än 7 minuter per avsnitt. Bastard.

Vad mer då.. Jacob har sparkat hur mycket som helst, man kan faktiskt se var han sparkar också. Söt unge.
På tal om Jacob så har jag kollat på en massa kläder, inklusive babykläder. Finns hur mycket som helst jag vill beställa och när jag har fått första halvan av lönen tror jag att jag gör det. Efter att jag har beställt mina egna, såklart.

Madina Lake är bra, så jag tycker ni kan lyssna lite på dem. Speciellt One Last Kiss och Pandora. Riktigt bra låtar faktiskt! Tro mig.. Tro mig! O_O



Jörgen, du är så avskyvärd att inte ens dina 'vänner' vill veta av dig. Du har plågat mig månad, efter månad, efter månad och varje gång du 'bett om ursäkt' så har jag vetat att det kommer dyka upp igen. Ibland önskade jag bara att du skulle slå ihjäl mig istället så det skulle ta slut, och att du skulle åka in igen. Du hör hemma bäst där och någon dag lär du hamna där igen, och jag hoppas du hänger dig i lakanet för du gör ingen någon nytta. Du utnyttjade att du fick släppas in till vad jag anser var ett väldigt harmoniskt hem, men istället för att ta vara på det och uppskatta det så slog du det till spillror med allt ditt skrikande och skällsord om allt möjligt.
Du är egentligen mallen för allt jag ser ner på. Du är högljudd på gränsen till att mina trumhinnor ska sprängas. Du är otrevlig, nej, du är rent utav elak. Du är kriminell, och det skulle jag kunnat förbise om det inte vore så att du verkar vara så jävla stolt över det och ditt respektlösa sätt mot poliser (vad smart av dig att bli tillsammans med en polisdotter, pucko). Dina fördomar sprider du som ett regn av frätande syra. Alla bögar är äckliga, och de flesta lesbiska också. Man är bög om man sympatiserar med bögar eller på något sätt visar sig 'omanlig'. Alla kvinnor som varit tillsammans med mer än en man är en slampa, eller ett cykelställ. Mannen är det första könet och det behöver inte existera någon sorts förändring överhuvudtaget. Du är vad jag hoppas skall utrotas från samhällets grund och synsätt. Hoppas du inser det själv och aldrig mer öppnar din vidriga mun och spottar ut dina vidriga åsikter. Ditt jävla fä.
Du har kallat mig så många saker så jag vet inte om jag någonsin kommer kunna glömma det, tvätta bort det. Du har fått mig tvivla på om jag någonsin kommer klara mig, du fick mig vilja sluta leva. Du fick mig att tvivla på mamma, hur kunde du göra så? Du sa jag var psykiskt sjuk, du sa att pappa inte brydde sig om mig, du sa att mamma var blind för mina deprissioner. Men vet du vad, det var du som satte mig i den situationen och hade du lagt av skulle det inte finnas något att se. Inte att det fanns något. Du påstog jag tog droger, men vet du varför jag stannade ute fram tills solen gick upp igen? Dels för att jag ville vara någonstans där jag kände mig välkommen och inte behövde oroa mig för att få glåpord kastade efter mig så fort jag tog ett glas vatten, men även för att i din närhet så kände jag mig illamående och döende.
Du har påstått att jag aldrig kommer bli något, att jag kommer leva på gatan för att jag inte vet hur det 'riktiga livet' ser ut och hur tufft det är. Men gissa vad, du har härdat mig så jag vet att inget kan slå mig ner till botten igen, det är det enda jag möjligtvis kan ha vunnit på att ha lärt känna dig, avskum. Jag hade hellre klarat mig utan det.
Du har kallat mig dum, trög. Jag trodde dig faktiskt, att påpeka mina bristande kunskapar inom matte har ju inte precis hjälpt mig. Jag kommer aldrig känna mig säker på matte, det har jag förstått länge. Men nog har du hjälpt till där, så.. "tack" för den du. Idiot.

As you hide behind your veil of my stolen hopes and lost dreams
You took them all
I watched you steal my thoughts and had to see you smile


Du har kallat mig fet, tjockis, äter som en jävla skogshuggare, säl (och på något sätt tror jag inte att det var något positivt), gris, ko. Skulle det på något sätt vara en motivation? Det är inget jag behöver informeras om! Jag är mycket väl medveten om att jag inte är åtråvärd i någons ögon, men jag vill inte höra det varje dag och var och varannan minut. Det hjälper inte, jag blir då bara värre. Jag vill så gärna vara någons någon, jag vill verkligen komma i de klänningarna på Vila, men det går så sakta framåt att jag tvivlar på att det ska hända. Men jag vill, jag vill så gärna.
Du avskyr utlänningar, och vad du än säger så gör det dig till en rasist. Du fattar inget, och då är paranoid.
Du är som mammas brukare.
Du verkar inte förstå att hela världen inte är emot dig, utan att det är du som är emot världen! Inte undra på att ingen av dina barn vill träffa dig. Eller ens se dig. Fy fan för dig.
Du har förstört toalett dörren, sovrumsdörren, en dator, du kastade ut mammas mobil genom fönstret för fan! Du kastade ut en mobil för att den ringde! Hur jävla sjuk för man vara!? Du knapprar så många tabletter att du förhoppningsvis dör av en överdos inom en snar tid. Håller tummarna för det.
Inte ens din mamma vill ha dig i närheten.
Du säger att det är för att du är utbränd som du har betett dig som du har gjort, men än en gång.. Jag vet hur utbrändhet fungerar, och du har fan i mig inte varit utbränd. Dels måste man ha jobbat för att bli utbränd. Ditt förbannade djävulskap.

Jag orkar inte med dig längre. Det kommer aldrig finnas en person i mitt liv som har skadat mig på samma sätt som du. Men min intitution har i alla fall fungerat, jag avskydde ju dig från första stund.
Vad tror du det säger om dig?
Nu är du ute ur mitt liv, och om jag hittar något som tillhör dig så ska jag bränna det och skratta, du är ute ur mitt liv och jag ska aldrig uppleva förtryck som du har utsatt mig för.

For everything you do
I'd like to swallow you
And every day I'm gonna blame you
Even if you justify
Every fuckin bullshit lie
It only makes me want to break you
You pull me down
And you crucify my name
You make me insane
It's broken now,
Don't ever look my way
Don't even think I'm playin
Cuz I fuckin hate you
You're such a liar
And I'd love to hang you
You're all the same to me
When you repeatedly
Take advantage of me
The only thought I get of you, sickens me
Everybody knows you're fake
You're everything I fuckin hate
And I'm everything that you could never be



Nu ska jag fortsätta se på DH, GG och kanske Dirty Sexy Money.
Lyssna på Madina Lake, eller Medina Lake.. De skriver olika överallt. Så jag vet inte riktigt vilket av dem som stämmer.

/ J

It's me and Mr Jones

Jo, Doctor Jones (låten med Aqua), handlar den om Indiana Jones? Han är ju Doktor och allt...

Idag har jag varit sjuk. Och det är ju inte roligt alls, men jag har strosat omkring med Aster här i lägenheten och inte gjort alltför mycket. Så, det var min dag det.

Indiana Jones är sexig smexi, kom ihåg det barn!

/ J

Run away, run away from the pain

Gud vad trött jag är idag!
Den här dagen har varit så ansträngande så jag förstår mig inte alls på det, ungarna var snälla väl, men de betedde sig så rebelliskt så jag storknade nästan! Visst, jag förväntar ju mig inte att varje dag ska vara fridfull och lugn men detta var enligt fröknarna i en klass för sig också. Det har varit gråt och en massa tjafs.

Pojke1: Sofia bränna! (menar brinna)
Pojke2: Inte lill Sofia!
Pojke1: Jooo, lill Sofia också!
Pojke2: NEJ! *knuffa till pojke1 och se vart lill Sofia är*
Och vem sa att ridderligheten var död..?

Jag blev hes på eftermiddagen också, fick läsa 3 sagor först av allt i sagorummet för att de barn som var där 'krävde' det. Och sen precis innan mellanmålet fick jag läsa om Pricken också, jag gillar den. Gör inte ni?
Strax efter läsningen åt två av barnen papper också, herregud.. Jag förstår mig inte på dom ibland. En av dom är jättejobbig hursomhelst, och isch. Ja.. Jag vet inte.

Mellanmålet gick bra, och alla barnen fick glass för att en pojkes lillasyster borta på Västan hade fyllt 2år.

Sen var det ju så att det regnade.. Och de äldre barnen som jag har hand om skulle ju självklart ut. Jag har ingen regnjacka med mig, hade ju inte riktigt planerat stå i regnet i ungefär en timme.

Jag har även planerat min 'lektion', tänkte att barnen kanske skulle tycka det var roligt att få rita/måla. Och då ska dom få måla vilka de är (familj, vad dom gillar osv). Det borde de väl tycka är roligt..?

Ida(5 år) till Adam: Flytta på dig så Jennifer får plats med sin stora rumpa!


Kom hem vid tio i fyra, fick sluta lite tidigare än vanligt.
Min faster hälsade på och hon, Aster och jag såg på Life of Brian och lite The Hills. Sen ringde Anna och vi pratade en kort stund (=mindre än en timme). Sen har jag suttit vid datorn och sett Sverige - Tjeckien. SVERIGE VANN! :D
Min dikt till Henrik Lundqvist:
O, du heter Henrik Lundqvist
O, du är målvakt för tre kronor
O, du täcker så bra och du verkar så vig
O, tjeckien blir springer hem till mamma
O, du är Henrik Lundqvist och gör Tjeckien sterila, endast lösa skott för Tjeckien med dig i mål!
O, vilken målvakt du vara, du é äkta vara!

Mwah.


Sveriges sämsta plats kan bli fjärde, så vi får hålla tummarna får att vi lyckas vinna mot vilka vi nu möter (jag tror det är Kanada dock..). Då blir det i alla fall brons!
Naomi betyder behaglig.
Imorrn ska jag nog (om det inte regnar) gå en promenad innan jag går hem, möjligen för att köpa Ben & Jerry's, Beli läskade mig för ett tag sen. Kanske går hela vägen till Sumpan och går förbi vackra vägen? Mwah, jag lär ju bli attackerad av en aggro-gås. Usch, den verkade inte speciellt snäll!

There is nothing you can say
Sorry doesn't cut it
Take the hint and walk away


/ J

Next Episode..
*dramatisk trailer*
Möjligen hatbrev till Jörgen.

Don´t get me burning now

Var ett tag sen jag bloggade, i alla fall postade ett längre inlägg.

image14


Jag har haft min första dag på dagiset idag, det var trevligt. Det var fyra ungar jag tyckte var übergulliga och det var tvillingarna Martin och Gustav, Sofia och Mina från Indonesien som var så blyg, så blyg i början.
Alexander gillade jag inte lika mycket, han förstörde nästan allt för de andra barnen och det är ju inte snällt. Och sen var det en som hade en spansk mamma som kallade alla fröknar (inklusive moi) för Laura (hans mammas namn) och Mamí, han var söt också men han hör till småttingarnas avdelning (västan) och jag är på östan.

Inger är min handledare, men det är Zakvina som hjälper mig mest (hon kommer från Tyskland, och det går två tyska barn på dagiset som hon talar tyska med). Trevlig.
Jag har idag fått gå på 'promenad' till "skogen" och sitta där och allmänt hålla koll på barnen tillsammans med Inger och Zakvina, och leka med barr med Mina och sedan Sofia.
Mina är så söt så det nästan gör ont i ögon att se på tösen, hon är så förbaskat söt! Och det här är inte "åh alla bebisar och småungar är söta" utan hon är verkligen söt!
Efter skogsutflykten har vi haft vila (och de har olika sorters vila att välja på) och medans tre stycken sov middag så hade de andra massage. Fyra av dem somnade.
Efter det var det lunch och strax efter det tog jag min rast och smsade lite grann.
Sen gjorde Sofia och jag ett armband åt henne medans jag höll koll på några andra ungar (Alex(ander) och Dideen) och det var ganska coolt, påbörjade t.om ett eget. Charmigt med sånadär armband ändå, eller vad tycker ni?
Sen fick de vara utomhus och jag fick sluta tidigare än fyra, så yey!

Och nu sitter jag här minsann.

Shut up and dance

Måste fixa ihop min rapport om Anna Freud, men jag är så seg just nu så jag orkar inte att fixa det just idag. Och han sa bara att det skulle vara inlämnat vecka 20, inte att det var tvunget att lämna in det på måndagen. Så jag tänker inte göra det idag.
Se inte på mig sådär O_O



Det blev inte ett särskilt långt inlägg, attans också!

It's my dreams you take

/ J

RSS 2.0