Shake, shake, shake your money maker.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, pappa och jag har suttit och slöat mer eller mindre då han har tagit ledigt för att flytta. Nu är det bara så att de inte får flytta förän typ nästa månad.
Hyresvärldar är av ondo.
Senare på kvällen åkte vi iväg till min faster och hennes man Isam och åt middag där, och middagen var lamm. Det var gott, men jag vet nu att jag inte gillar kantarell sås särskilt mycket. Efter middagen såg vi "På Smällen", den var helt okej. Men jag tyckte den var lite att tjejen bara är tråkig hela tiden och aldrig gillar göra något roligt. Men annars, rolig. Och nu sitter jag här i Rissne igen.

It took your momma 9 months to make ya
Might as well shake what your momma gave ya

En sak jag inte förstår är hur folk kan tycka förlossningar är vackra, de är ju bland det äckligaste någonsin. Usch!

Shake your money maker
Like somebody's bout to pay ya
Don't worry about them haters
Keep your nose up in the air


Aster är snäll! Hon gav mig en femhundring, varför vet jag inte! Så nu har jag kanske 800kr att spendera i Barkarby, och då har jag räknat med att 550kr ska gå till Kiss biljetten (det låter så fånigt...)! Aster pwns! Så, böcker och skivor imorrn. Me happy.

I'm so glad 2 be apart of this
cuz girl a child is heaven sent

Jag är faktiskt riktig glad över lilltjejen som kommer i Augusti (jag säger det är en tjej så det lilla fostret ska känna en press på sig att bli just en liten tös). Åldersskillnaden är nog det bästa, för när hon blir tonåring kommer jag vara över 30 och kan vara värsta där hela tiden och berätta om saker man kan göra osv. Det här ska bli så roligt! Hoppas jag är här när hon föds, hon skulle bara våga komma ut 5 Augusti eller 25 Augusti! Du skulle bara våga, lilla tösen!

Det får vara allt för idag, todels.

/ J


It's a nice day for a white wedding.

Jag älskar bröllop.
Det vet ni redan. Och en viktig sak med bröllop är ju musiken! Sen är väl kärleken till varandra viktig också, men kom igen.. Musiken!

Låter jag vill ha på mitt bröllop:

A whole new world - Disney Aladdin
Save Me - Hanson
Can't Help Falling in Love - Elvis Presley
Love me tender - Elvis Presley

Save me http://youtube.com/watch?v=-ejKyQlwIaI
A whole New World http://youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc (imponerande också)
Can't Help Falling In Love http://youtube.com/watch?v=fq-ZMVkJDJ0

Sen vill jag ha något en aning mer.. rockigt, inte nu skrik och sådant. Men kanske något från ett band jag faktiskt gillar (även om jag nu älskar Disney och Elvis, men inte på det sättet).


My little brother just discovered rock and roll

Eller little sister.
Hoppas på sister.

image9
JAG SKA BLI STORASYSTER! TILL EN CHOKLADBEBIS DESSUTOM!
Just nu är jag i världens lyckorus, vet inte hur jag ska regera. Farmor började skrattgråta, men jag brukar sällan reagera så. Iiiih! Jag ska bli storasyster! Detta gör alla jävligheter som jörgen (han förtjänar inte en stor bokstav)  har för sig att verka som en vindpust långt, långt borta! JAG SKA BLI STORASYSTER EFTER  16 LÅNGA ÅR AV ÖNSKANDE!
Beat that, suckah!
L Y C K O R U S !

Tack Pappa och Aster!

Hoppas det blir en liten tös, för då kan jag köpa en massa gulliga saker. Men det är nog enklare lära en pojke uppskatta hårdrock, som Metallica och Mötley. Men det är nog enklare få en tjej att gilla Cute is what we aim for och sådant. Vilket dilemma!
Jag ska bli storasyster, efter 16 år. Och tack och lov är det inte mamma som är gravid. Aster har redan en liten bula, att jag inte märkte det så fort jag steg in genom dörren var för att hon satt vi datorn. Alla blir ju gravida 2008! Kanske man kan hoppas på en kusin också? Hoppas det med. Men mest att mitt syskon blir en lilla syster. Hoppas!

Don't hurt my little sister


Jag tänker bli överbeskyddande. Så det så. Tog 16 år få hit den lilla krabbaten, då ska ingen förstöra för den heller. Helvete heller! Tänk sen, när den är tonåring. Då kan den bo hos mig om den vill, för då är ju jag typ 30. Och då kanske jag bor i Stockholm nånstans med mina barn. Och allt är så fint och wonderful. Jag ska bli storasyster.

Jag är glad.

/ J

Im not an artist, Im a fucking work of art.

Jag gillar inte detta.
Punkt.

image7

Du är en prydnads sak, trots att du har små bröst och liten bak.

Tänker börja inlägget med bröst och bakdelar, för sådant är något som ständigt kretsar runt i mitt tankeslopp. Ofta.
Jag är inte helt nöjd med något av det. Min rumpa skulle kunna vara lite mer "black". Putig liksom, att den är stor som en av de mindre världsdelarna stör mig inte alltför mycket. Helt okej med världsdel rumpa, men jag är inte nöjd med dens bounce. Mina bröst borde vara större, och rundare. Jag har funderat på att börja spara till en operation (nej nej, tänker inte ha några Jordan valpar. Men i alla fall).

HEJDÅ
Vad lite som gör mig glad en hel dag.
På torsdagen var det Vollyboll på idrotten, såklart sög jag ju på det. Och den där Ludde typen störde jag mig faktiskt på. Jag menar, om man kastar en boll på någon säger man väl "ursäkta" "förlåt" eller i alla fall "ojdå"? Eller är det bara jag som är något sorts informella regler freak? Tror det var han som kastade båda bollarna på mig. Pucko.
Fick första vollybollen (en av de hårda, såklart) på högra bröstet. Gjorde ont. Kommer säkert inte kunna amma i framtiden, och allt är den där Luddes fel!
Jag fick spela med Josefin, ingen av oss är väl något vollyboll proffs. Men hennes bollar for helt åt fel hål, jag fick springa omkring rätt mycket. Förutom när John var snäll att kasta bollen tillbaka innan jag hade hunnit springa runt halva hallen som en och annan idiot.
Sen delades vi in i lag och fick göra en massa övningar, med nätet då. Bla. hur man 'smashar' bollen. Helvete också, jag var den enda som inte nådde upp till nätet och Josefin klargjorde högt och tydligt för alla att jag inte nådde upp till nätet. Tack för den Josefin, tack.
Sen blev det två matcher, jag tror jag bidrog till att vårt lag förlorade när jag stog längst fram. Kan inte det där med korta passningar, jag ska serva eller använda armbågarna. Punkt.
Just det, innan matchen träffade Ludde mig på axeln. Tack för den Ludde, tack för den. Har fortfarande lite ont, tror han träffade en nerv. Självklart så sa han ju inte förlåt eller något i den stilen. Män.

Sen var det slut, och det är här jag blir patetisk. Jag stannade kvar fast jag inte behövde det, tog ett kort, och satt kvar lite mer för att bara stirra lite. Även om jag skrev ett mms till Beli för att jag inte vågade stirra (även för att jag behövde svara). Hur lågt kan jag sjunka? Belönades i alla fall. Hejdå! Gjorde min dag.


På fredagen tog jag bussen som gick kvart i två till mormor och morfar. Gillar åka buss, det är så fridfullt se landskapet flyga förbi utanför ens fönster. Man hinner tänka mycket också, och lyssnar man på rätt musik är man så lugn att man börjar dagdrömma... Okej, det sista är i mitt fall inget som kräver lugn. Kan få Synyster att uppenbara i mitt klassrum alá Ally McBeal när jag vill. Underbart.



Så, nu på söndag har jag kommit hem från stugan och mormor och morfar. En bok, ett nattlinne (ska även få ett postat till mig) och 200kr rikare. Mormor och morfar äger.

Do you know
What it's like
When it's wrong
But it feels so right?


När jag blir kär hör jag musik i och ser folk röra sig i slow motion, och ingen annan existerar.
Jag är inte där. Give me a w00t!

Take me home tonight
Listen honey
Its just like Ronnie sang
"Be my little baby"
Be my little baby!


/J

My Heart always with You

Hejsan där!
I lördags hade jag min 'sweet sixteen'. Fick tandblekningen jag hade önskat mig så det var marvelous!
Fick bullar av Anna, ska få något mer tydligen. Spännande värre.
Jag serverade rosa soppa (som liknade nånting hunden lämnar efter sig när den har ätit gräs) och bröd till. Pesto! Underskatta inte pesto, för pesto är ju alldeles för underbart. Försökte göra läsken rosa också, men den blev mest orange. Inte alltför lyckat, men jag tror inte någon brydde sig särskilt mycket. Godiset var även det rosa.
Vi spelade GH3, trevligt. Vi spelade faktiskt ut hela spelet.

Efter att Anna, Emmeli och Ony inte längre var med oss så gick vi till statoil i pyjamas och annat. Mina byxor har hjärtan på sig. De fjortisar som oftast hänger vid statoil skrattade åt oss, men jag bryr mig inte. Det var trevligt.
Efter lite slöande försvann resten av mina gäster (Beli, Ellen, Frank och Måns) och jag gick och la mig hyfsat nöjd faktiskt, efter att ha provat på tandblekningen.



JAG ÄR SÅ DJÄVULSKT SJUK!
I tisdags hade jag brinnande feber, och en mindre trevlig huvudvärk som grädde på moset (eww).
Onsdag, mindre feber men fortfarande bultande huvudvärk som är ondskefull och ond. Ond säger jag!
Och idag, på torsdag, har jag mest haft ont i halsen. Tydligen fullt med små blåsor. Usch, gör faktiskt lite ont.

Jag orkar inte skriva något nu, så hej hej!

I needed to hear something that sounded like an answer
Now I wait here, and sometimes I get one

/ J

RSS 2.0