I wonder if I could go back to old Hollywood

Alltså, skådisar var fan snyggare förr än nu. Och de skådisar som är snygga nu (snygga, inte söta, stor skillnad) påminer ofta om skådisar som "the golden era" eller rättare sagt gamla Hollywood. Seriöst, filmerna var bättre också. Det var mindre om effekter, och mer om vad skådisarna kunde bidra med. Det var inte bara om att chocka, utan om att underhålla.

Sen fanns det mer att göra, mer sätt att vara nyskapande på då ljudfilmen inte varit med i spelet särskilt länge.

Men tillbaka till snyggingarna, många av dem hängde med länge, vissa av dem är fortfarande aktiva (antigen bakom kameran eller framför). Tänkte dra upp dem nu. Några av dem.

Marlon Brando
Marlon Brando

Det sägs att Jackie O (nog fan borde ni veta vem hon var!) hade en liten affär med honom 1964, och inte kan man väl klandra henne. Ska allt se fler av hans filmer, han var en bra skådis. Innan han helt gick ner i.. Grejer.


Clint Eastwood
Clint

Ser ni? Snubben har sett riktigt bra ut en gång i tiden. Ärligt talat tog det någon sekund första gången jag såg bilden att det var han, liksom, dude.

Robert Redford
Rob
Och vem är det han liknar, hmm? Vem? Hm?
Personligen tycker jag det är rätt uppenbart vem det är som liknar honom, men jag låter det vara osagt tills vidare. Men kom igen, det är Robert Redford. Vem har inte sett Mannen som kunde tala med hästar?

Gene Kelly
Gene
Se, han ser snäll ut, utan att se mesig ut. Ganska bra att klara av det ändå, så lätt att lyckas se ut som någon vem som helst kan komma och trampa på. Sen är ju Singin' in the rain en underbar film, hunnit se den några gånger nu.


Vad har alla dessa gemensamt egentligen? Jo, de ser ut som män. Nuförtiden känns det som att alla 'heta' skådisar är.. Liksom.. Omanliga, förutom dem som påminer en om skådisarna från den gamla goda tiden.
Nuförtiden ser de 'heta' skådisarna så.. Omanliga ut, som sagt. De flesta är mer söta, än snygga.

Aja.

Det kommer och går det där trots allt, ena stunden är något snyggt, i andra någonting annat.

/ J

Kommentarer
Postat av: E/B

Herr Brando hade kunnat få en puss av mig.

2009-09-17 @ 00:17:46
Postat av: E

Alla utom Clintan är snygga

2009-09-17 @ 19:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0